Utbildningar

Davines kurser

Vårt utbildningsteam består av två grundpelare. Anette Tyche och Ola Johansson som jobbar heltid med att utbilda våra kunder i Davines filosofi och produkter. De har båda lång erfarenhet från branschen både som frisörer och utbildare. Till stöd har de sex fantastiska frilansande utbildare runt om i landet som brinner för varumärket och har god kunskap både tekniskt och teoretiskt.

Kursprogrammet för hösten 2017.


Du kan nu gå in och boka dig på länken nedan.


Boka plats


PÜR kurser

Välkommen till en värld av möjligheter, välkommen till PÜR!

Vi vet att ny inspiration ger ny energi därför har vi fyllt höstens kursprogram med ett brett utbud av inspirerande och utvecklande makeupkurser. Det är dags att fylla på med ny och fräsch kunskap som gör att du både blir säkrare och tryggare och kan svara på alla frågor från dagens medvetna konsumenter.

Vår ambition är att ge dig nyckeln till framgång genom maximal kunskap och yrkesglädje. Du ser därför en stor variation av kurser med allt från produktkännedom till mer tekniska kurser som utvecklar dig som makeupartist. Vårt fantastiskt duktiga utbildningsteam är oerhört laddade inför vårens utmaningar och kommer göra sitt yttersta för att just du ska utvecklas och trivas hos oss.

Läs mer om kurser från Pür här.

Boka plats